Saturday, January 8, 2011

Nak jugak..

Salam uolls..Untuk yang bukan Muslim Salam Sejahtera lah kan..Ok..This is my first entry in this blog, but not my first time blogging..Cuma sebelum ni bukan blog sendiri, tapi lebih kepada blog untuk jualan dan juga grouping blog. Malas lah nak cerita. Lame dah kot..







So mesti uolls tertanya2 kan kenapa tetibe nak ber blog kembali..Well..nak jugak kan..(selalu orang kata kalau tiba2 sibuk nak jugak..)..Honestly, banyak faktor yang membuat kan BBK rasa nak mem'blog' kembali..Alah..Biasalah..Macam juga artis2 senior yang mula2 konon2nya dah nak quit acting or singing..But tup2..Berlakon dan menyanyi kembali..So its normal..Selalu kita dengar org kata 'No Turning Back'..But we have to remember we always have a 'Rewind' button or 'Reverse' gear to turn back..MAKA...Sukati BBK lah kan nak mem'blog' kembali.

Like jika sudi ;)

No comments:

Post a Comment